The Notion Summit 2023
The Notion Summit 2023

The Notion Summit 2023

12 OKTOBER 2023

Hét event voor Notion Lovers

Genoemde bedragen zijn incl btw. Na aanmelding, ontvang je binnen 2 werkdagen een factuur.

Het fijne aan de Notion summit was om in een groep terecht te komen waar je niet hoeft uit te leggen wat Notion is of juist doet. Dat valt nu éénmaal niet uit te leggen in één zin en iedereen snapte dat. Dat was duidelijk. Daarnaast vond ik het heel inspirerend om te zien hoe anderen er mee aan de slag te gaan en vooral om verschillende ideeën op te doen om mijn bedrijf te versterken. Op naar de volgende…

Justine Hollevoet, ConfettiCoach

Zin om eens een hele dag ongestoord in je Notion te kunnen werken? Volop over je favoriete tool te kunnen praten zonder dat iemand je onderbreekt of met z’n ogen rolt? En vol inspiratie op doen over hoe je je Notion én je business optimaliseert? Tijdens The Notion Summit bieden we je dit én meer.

Na afloop van de Summit ga je naar huis met handenvol Notion tips & tricks én nieuwe connecties waarmee je steeds schaamteloos over Notion kan babbelen.

image

image
image

Tijdens de Summit zorgen wij ervoor dat jouw Notion een boost krijgt op vlak van structuur in je bedrijf, productiviteit, knowledge management én inspiratie.

VIP ticket

Altijd al een VIP willen zijn? Dit is je kans! Je wordt in de watten gelegd, krijgt bonussen waar anderen van dromen. Wat de bonussen zijn? Houden we nog heel even geheim, maar geloof ons. We geven veel waarde weg. Ze zijn er in beperkt aantal, dus wacht niet te lang.

Genoemde bedragen zijn incl btw. Na aanmelding, ontvang je binnen 2 werkdagen een factuur.

“Heerlijk om me een dag onder te dompelen in de mogelijkheden van Notion! De inspirerende sprekers en praktische workshops hebben mij weer een stap verder gebracht in het gebruik van Notion. De sublieme lunch was de kers op de taart. Volgend jaar ben ik weer graag van de partij.”

Wanda Catsman

image

In ‘t Kort

image
image
icon
12 OKTOBER 2023
icon
Locatie: Congrescentrum 1931 ‘s Hertogenbosch, Nederland
icon
Tijd: vanaf 9.15 uur is inloop, om 09.30 uur begint het programma. Om 16.30 uur sluiten we gezamenlijk af. Daarna is nog tijd om te netwerken.

The Notion Summit 2022 in Beeld

image

Blijf op de hoogte

Volg ons op Instagram of Linkedin voor de laatste nieuwe updates van de Summit.

Contacteer ons

Vragen? Stuur ons gerust een mailtje.